Verdiepingsvloeren

Extra ruimte met een verdiepingsvloer

Komt u vloeroppervlak tekort om te werken of te wonen? Dan kan een extra verdiepingsvloer uitkomst brengen. Van de Kamp Staalkonstruktie ontwerpt, produceert en monteert zulke verdiepingsvloeren in woningen, winkels, bedrijfspanden en fabriekshallen. Dat doen we volledig in eigen beheer. U heeft dus één aanspreekpunt voor de complete constructie.

Verdiepingsvloer inclusief trap en balustrade

Van de Kamp Staalkonstruktie denkt met u mee over het type verdiepingsvloer. Op basis van uw gebruikswensen berekenen we de benodigde draagconstructie. Ondertussen gaat ook onze ontwerper aan de slag. Hij tekent niet alleen de verdiepingsvloer, maar ook de bijbehorende trap en balustrade. Ook die maken we zelf en kunnen we in één keer monteren. Dat zorgt voor een korte doorlooptijd en minimale overlast tijdens het aanbrengen van uw extra verdiepingsvloer.

 

Wat kost een verdiepingsvloer?

De kosten voor het aanbrengen van een verdiepingsvloer in uw winkel, woning of bedrijfspand hangen sterk af van de ruimte, de benodigde draagconstructie en de afwerking van de vloer. We brengen graag uw wensen en mogelijkheden in kaart tijdens een vrijblijvend adviesgesprek, waarna u van ons een offerte voor uw verdiepingsvloer ontvangt.