Dak- en wandbeplating

Dak- en wandbeplating voor hallen en schuren

Nieuwe bedrijfshal of schuur bouwen? Van de Kamp Staalkonstruktie is gespecialiseerd in het realiseren van staalconstructies en de montage van dak en wandbeplating. We leveren een breed scala aan dakbeplatingssoorten en uiteraard zowel wandbeplating voor binnen als wandbeplating voor buiten.

Renovatie van uw bedrijfspand met gevelbeplating

Ook als het gaat om renovaties hebben we ruime ervaring. Met nieuwe gevelbeplating en dakbeplating geven we uw pand razendsnel een duurzame metamorfose. Het voordeel van een renovatie met dak- en wandbeplating, is dat uw bedrijf volledig door kan blijven draaien tijdens de werkzaamheden. Ook renovatie met aluminium zetwerk behoort tot de mogelijkheden.

 

Advies bij en montage van dak- en wandbeplating

Metalen sandwichpanelen, stalen dakbeplating, golfprofiel panelen, trapezium profielen; het aanbod aan dak- en wandbeplating is zeer groot. Van de Kamp Staalkonstruktie adviseert u over welke gevelbeplating en dakbeplating bij uw pand en uitstralingswensen past. Daarbij kunnen we uiteraard ook samenwerken met uw architect of aannemer. Helemaal tevreden? Dan brengen onze ervaren monteurs uw dakbeplating en wandbeplating vakkundig aan.