Constructies

Staalconstructie en dakconstructie laten maken

Staalconstructie of dakconstructie voor een nieuwe bedrijfshal, fabriekshal, winkelpand of schuur nodig? Of een extra verdiepingsvloer om meer werkbare ruimte te creëren? Van de Kamp Staalkonstruktie ontwerpt en maakt zulke constructies in eigen beheer. We monteren ze door heel Nederland in opdracht van bedrijven, aannemers, projectontwikkelaars en grote retailorganisaties. Eventueel kunnen we ook bijbehorende trappen, balustrades en hekwerken leveren.

Snelle levering van constructies mogelijk

Onze kracht? U heeft één aanspreekpunt voor de complete constructie. We hebben bovendien veel materiaal voor staalconstructies en dakconstructies op voorraad, en doen alles in eigen beheer. Hierdoor kunnen we snel produceren, leveren en monteren. Wilt u een afwijkende constructie of heeft u specifieke constructiewensen? Dan zijn we in ons element. Van het inmeten en ontwerpen tot constructieberekeningen en de montage; we ontzorgen u volledig en staan garant voor een optimaal eindresultaat.

Vakkundige montage van staalconstructies

Van de Kamp Staalkonstruktie beschikt over eigen montageploegen met ervaren monteurs. Hierdoor kunnen we de kwaliteit van uw staalconstructie of dakconstructie optimaal borgen. Voor we aan de slag gaan maken we uiteraard goede afspraken en stemmen we onze werk- en montagetekeningen zorgvuldig met u of uw aannemer vast. Meer weten over onze werkwijze en mogelijkheden? Of een offerte voor uw staalconstructie of dakconstructie ontvangen? Neem contact op.