Lateien

Lateien van staal voor binnen en buiten

Een stalen latei ziet er stijlvol uit, is eenvoudig aan te brengen en levert geen koudebrug op. Dat maakt ze ideaal voor uw bouwproject. Van de Kamp Staalkonstruktie levert zulke zelfdragende lateien van staal uit voorraad. Het gaat om zowel stalen lateien voor binnen als lateien voor buiten. In de catalogus tref t u het zeer uitgebreide assortiment aan.

Uw latei laten poedercoaten of verzinken

Van de Kamp Staalkonstruktie heeft een grote hoeveelheid standaard lateien op voorraad. Bekijk ons uitgebreide assortiment in de catalogus. We kunnen uw lateien in verzinken of poedercoaten in elke gewenste RAL-kleur. Ook afwijkende maten zijn geen probleem. We maken graag lateien op maat voor uw woning, winkel of bedrijfspand. Eventueel kunnen we ook een latei plaatsen voor u, of meedenken over lateiconstructies.

Vandaag besteld? Morgen lateien in huis

Onze kracht? Van de Kamp Staalkonstruktie maakt lateien van staal in eigen beheer. Daardoor is elke latei van topkwaliteit en tegelijkertijd scherp geprijsd. Bovendien kunnen we snel schakelen. Bestelt u vandaag één latei of een grote partij lateien? Dan kunt u die morgen al afhalen. Uiteraard kunnen we uw lateien ook bezorgen! Neem direct contact op en ontvang snel een offerte voor uw lateien.